På grund af Covid-19 situationen afholdes informationsmøderne om Team Danmark-ordninger på ungdomsuddannelser virtuelt. Informationsmøderne har udover den generelle information om Team Danmark-ordningerne, et både lokalt og regionalt fokus. Nedenfor er en oversigt over informationsmøderne samt link til tilmelding.

Dato  Geografi Indhold
Mandag d. 23. nov. 2020

Kl. 18.30

 

Tilmeld dig her

Aalborg og Region Nordjylland

 

 

På informationsmødet vil du kunne høre om Team Danmark-ordninger generelt og om de lokale uddannelsestilbud i Region Nordjylland og med særligt fokus på Aalborg. Du vil desuden kunne høre om Elitesport Aalborgs tilbud målrettet aldersgruppen.

 

Onsdag d. 25. nov. 2020 Kl. 19.00

 

Tilmeld dig her

Aarhus På informationsmødet vil du kunne høre om Team Danmark-ordninger generelt og om de lokale uddannelsestilbud i Aarhus.

Du vil desuden kunne høre om Elitesport Aarhus’ (ESAA) tilbud målrettet aldersgruppen.

 

Mandag 30. nov. 2020

Kl. 18.30

 

Tilmeld dig her

Sjælland og Hovedstadsområdet På informationsmødet vil du kunne høre om Team Danmark-ordninger generelt og om de lokale uddannelses- og kommunale eliteidrætstilbud på Sjælland og Hovedstadsområdet.

 

Tirsdag d. 1. dec. 2020

KL. 18.30

 

Tilmeld dig her

Odense og Region Syddanmark

 

På informationsmødet vil du kunne høre om Team Danmark-ordninger generelt og om de lokale uddannelses- og kommunale eliteidrætstilbud i Region Syddanmark med særligt fokus på Odense.

 

Onsdag d. 2. dec. 2020

Kl. 18.30

 

Tilmeld dig her

Herning og Region Midtjylland På informationsmødet vil du kunne høre om Team Danmark-ordninger generelt og om de lokale uddannelses- og kommunale eliteidrætstilbud i Region Midtjylland med særligt fokus på Herning.

 

 

Alle informationer ligger også på Team Danmarks hjemmeside, og det er også muligt at tilmelde sig informationsmøderne der. Hold jer orienteret på hjemmesiden indtil afholdelse, da der i disse tider kan der ske ændringer med kort varsel.

Hvis du er tilknyttet landsholdsbruttotruppen, kan du blive Team Danmark godkendt. Godkendelsen betyder bl.a., at du kan få erstatningstimer i de perioder du er væk med landsholdet, samt muligheden for at forlænge din uddannelse. Du skal selv som atlet søge om sportslig godkendelse via Team Danmark. Ansøgningsfristen for sportslig godkendelse er 8. januar 2021, og atleterne vil få svar senest 10. februar 2021.

Team Danmark har udpeget 44 uddannelsesinstitutioner til uddannelsespartnere. Skolerne opfylder en lang række kvalitative kriterier, og der opfordres til, at du som atlet, der dyrker ishockey på eliteplan, søger ind på en af uddannelsespartnerskolerne. Det vil for langt de flestes vedkommende give de bedste forudsætninger for at lykkes med både ungdomsuddannelse og elitesport.

Oversigt over uddannelsespartnerskoler

Andre skoler med særlige tilbud målrettet eliteidræt