For andet år i træk fik spillerne fra talentklasserne i Herning og Aalborg lov til at hilse på hinanden i efterårsferien. Torsdagen i uge 42 brugte de to trænere Martin Struzinski og Lars Bach sammen i Gigantium Isarena, hvor de havde 7. – 8. og 9. årgang samlet til træning, udveksling og afsluttede kamp.

Træningen blev “krydset over” således, at Lars Bach tog sig af Aalborg-drengene om formiddagen, mens Martin Struzinski trænede Herning-talenterne.

I alt 40 spillere deltog i udvekslingen, der blev afsluttet med en kamp, hvor de forskellige årgange dystede mod hinanden med skift på et minut ad gangen. Derefter var der efterfølgende fællesspisning.

– Jeg kan i den grad opfordre til, at man tager den handske op andre steder. Både når det gælder talentklasser og kraftcentre. Det giver inspiration for både trænere og spillere at være sammen med andre, siger Lars Bach, der til daglig er sportschef i Herning IK.

Det er anden sæson på stribe, at de to klubber gennemfører arrangementet, og ifølge Lars Bach er der ikke den mindste tvivl om, at talentklasserne i Herning og Aalborg også er samlet i næste sæsons efterårsferie.