– Det gik jo overraskende godt. For vi har ofte haft problemer med at score. Franskmændene havde en anden målmand end normalt, men uanset hvad, lavede vi rigtig mange flotte mål.

Stor indsats af isløvinderne i dag i Ungarn, hvor det blev til 7-1 over Frankrig. Og dermed en glad og tilfreds Hasse Hintze, der sammen med Carsten Eldrup og René Bergmann Sloth for første gang stod i boksen for kvindelandsholdet.

– Det var et fransk hold i gang med et generationsskifte, men samtidig var vi overbevisende. Fra anden periode og i resten af kampen rullede vi med fire angrebskæder og tre backkæder, men fortsatte med at dominere, det hele klappede i dag.

Danmark vandt skudstatistikken 45-23, og førte 2-0 allerede efter 10 minutter på mål af Josephine Asperup og Josefine Persson. Frankrigs reducering ved Gwendoline Gendarme efter 14 minutter blev eneste gang Lisa Jensen blev passeret denne eftermiddag.

Allerede inden pausen havde Silke Glud gjort det til 3-1, og i anden periode lagde Danmark til med yderligere to mål. Michele Brix Nielsen og Mia Bau Hansen var skarpretterne.

Danmark foran 5-1 efter anden periode, men det var ikke slut endnu.

Med godt fem minutter igen af kampen lynede Danmark dobbelt.

Først ved Josefine Jakobsen og siden ved Amalie Andersen, der slog slutresultatet og 7-1-sejren fast.

Jakobsen stod for fire point (1+3), mens Malene Frandsen leverede tre assister for danskerne.

– Vi har kun haft en time og 20 minutters træning med holdet, men ikke ændret så meget. Vi bygger videre på systemerne, som Michael (Thomsen) og Filip (Faurholm) har arbejdet med i de seneste sæsoner. Så laver vi nogle få justeringer og prøver at holde spillerne godt kørende. Vi ændrer på de små ting og forsøger at ramme formen ved VM. Selvfølgelig går vi efter at vinde hver kamp, men med det forbehold, at der kan eksperimeneres, siger en glad Hasse Hintze i telefonen fra Ungarn.

I morgen gælder det Sydkorea. Den kamp spilles klokken 15.