U18-landsholdet slog Østrig med sikre 5-0 i Aalborg. Sejr nummer to på to dage:
Efter sejren i aftes over Letland, så var det Østrig, der var dagens modstander for det danske U18-landshold. Danmark kom hurtigt foran, og det var en føring, som Danmark holdt resten af kampen.

Mads Søgaard holdt Østrig fra at score i løbet af de 60 minutter, og afviste dermed alle 19 skud, som Østrig fik registreret.

Andreas Grundtvig indledte den danske målscoring og derefter faldt de som perler på en snor. Asger Petersen, Lucas Andersen og Jonas Røndbjerg (2) scorede for Danmark.

Max Vilstrup Olesen scorede Danmarks mål i U17-kampen mod Schweiz, som vandt 3-1:
Træner Mikael Hammarström:
– Vi fik Schweiz hen, hvor vi ville i aften. Det vil sige, at kampen var jævnbyrdig rent resultatmæssigt inden tredje periode, hvor alt kan ske med en velfungerende defensiv. På forhånd vidste vi, at vi skulle op mod et skøjtestærkt og spildygtigt, som ville have og kontrollere meget puck.

– Vores gameplan – at holde dem på ydersiden – fungerede meget, og vi skabte også vores chancer i de to første periode. Desværre tabte vi i sidste perioder to nærkampe, som vi burde have vundet. Schweiz straffede også direkte og kunne tage sig ind på indersiden af forsvaret og score til 2-1 og 3-1 i første halvdel af tredje periode.