Der var SPORT 2018 i Herning lørdag aften, og sikke en flot aften det blev for dansk ishockey – og selv om DR på forunderlig vis glemte at fortælle om den største sportsbegivenhed nogensinde på dansk jord – VM 2018 – var der markante priser til Lars Eller og Frederik Andersen.

Intet er umuligt-prisen gik til en præstation, der – som navnet siger – går til en atlet, der har trodset svære forudsætninger og gjort noget umuligt.

Den pris blev givet til Stanley Cup-vinderen Lars Eller, der som bekendt scorede det afgørende mål, da Washington i maj vandt Stanley Cuppen. Stor ære til Eller, der var glad og beæret, da han talte med værterne Thomas Gaardsvig Skou og Tina Müller.

– Det med at gøre noget umuligt, var med det samme, noget jeg kunne identificere mig med. For bare 10-15 år ville det have været usandsynligt og næsten umuligt at tænke på, at en dansk spiller ville vinde Stanley Cup. Der findes ikke et større trofæ inden for vores verden. Det er større end både OL og VM, sagde Lars Eller på en Skype-forbindelse.

Han takkede naturligvis både holdkammerater, familie og karakteriserede endnu engang august-dagen i Rødovre som uforglemmelig.

Årets detalje gik til Frederik Andersen for målmandens vanvittige redning fra sidste sæsons slutspil om Stanley Cup, hvor han reddede David Pastrnaks skud og leverede en vanvittig forflytning og fik staven på pucken.

Lars Eller var nomineret til BT’s Guld og fik en flot andenplads efter Caroline Wozniacki i sportsfolkenes egen afstemning.