Søren Stockfisch-prisen. Det bliver fremover navnet på Danmarks Ishockey Unions supporterpris, som hvert år uddeles til årets supporterklub. Prisen er i sine første to sæsoner vundet af SønderjyskE Ishockey Support, hvilket dog ikke har haft indflydelse på juryens beslutning.

SønderjyskE Ishockeys meget afholdte sportschef døde i sidste måned, men DIU har valgt at hædre og mindes ham på denne måde, fordi han gjorde en særlig indsats netop for supporterne.

Han var var afholdt og respekteret over en bred kam i dansk ishockey, selv hos rivaler og modstandere. Men særligt bed mange mærke i den særlige egenskab, som udtrykte hans store kærlighed til ishockeysporten, at han altid tog sig tid til en sludder med supporterne og ofte stillede sig over blandt dem på udebane, eller i hvert fald kom forbi dem til en sludder.

Netop dette karaktertræk fik juryen bag de priser og awards, DIU hvert år uddeler, til at pege på supporterprisen som det perfekte sted at hædre og mindes Søren Stockfisch.

– Der var bred enighed hos juryen om, at netop denne pris var helt i Søren Stockfisch’ ånd, og derfor vil den fremover bære hans navn. Selvom Søren desværre ikke er her mere, så kan det måske også minde os alle om, hvor vigtige supporterne er for vores sport, samt minde os om, hvilken forskel det gør, når sportschefen for en klub i Metal Ligaen på denne måde husker sine rødder blandt de fans, som også tager ture på tværs af landet, selvom de kun er en flok på 10 eller 20 personer, siger direktør i Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen.

Familien til Søren Stockfisch, samt SønderjyskE, har godkendt, at prisen opkaldes efter deres mand, far og sportschef.

Søren Stockfisch-prisen for sidste sæson, uddeles snarest ved en passende lejlighed i begyndelsen af den nye sæson, som indledes på fredag.

Samme aften mindes Søren Stockfisch ved kampen mellem SønderjyskE og Herlev, idet sæsonpremieren i Vojens er dedikeret til manden bag klubbens mange pokaler i de senere år.