A-Landsholdet slog Frankrig med 4-2 foran hele 2178 tilskuere i Gigantium. Mere via landsholdets Facebook her:

Kvindelandsholdet tabte 2-3 efter overtid mod Norge.

Liveupdaten desværre ude af drift i Frederikshavn, så ikke mange andre oplysninger end at Nicoline S. Jensen blev kåret til kampens bedste spiller, mens Amalie Andersen scorede det ene danske mål.

U18-landsholdet vandt 3-0 over Norge.

Spillemæssigt var der ikke frygtelig meget at skrive hjem om, da det danske U18-landshold i dag slog Norge 3-0 ved turneringen i Liepaja i Letland.

Til gengæld var der stor glæde over målmand Christian Elmoses præstation.

Han tog samtlige 19 norske skud og fik roser af landstræner Martin Struzinski efter anstrengelserne i det lettiske.

Første danske mål kom i det 9. minut, hvor Philip Schultz scorede, assisteret af Frederik Kaels. Det blev 2-0 til Danmark 10 minutter før kampen var slut.

Leksand-tilflytteren fra Frederikshavn, Mikkel Bertelsen, scorede – og blev assisteret af Jonas Brøndberg og Lasse Mortensen.

William Nistrup scorede det sidste mål godt halvandet minut før tid, og dermed kunne danskerne trods en lidt småskidt kamp glæde sig over 3-0. Østrig venter i morgen. 14:30 dansk tid.

U17-landsholdet tabte 2-3 til Slovakiet

Det danske U17-landshold spiller for øjeblikket firenationers-turnering i Füssen i det sydtyske og mødte i dag Slovakiet.

I en ganske tæt kamp vandt Slovakiet med 3-2, men det var ikke uden problemer mod et dansk hold, der bragte sig foran 1-0 ved Alberto Pison i det 6. minut. Slovakkerne udlignede i første periode og helt fremme i begyndelsen af tredje periode blev det 2-1 til de danske modstandere.

Men i tredje periode scorede Danmark til 2-2. Anton Bruselius Hansen, Rødovre-gutten, der til daglig spiller i finske HPK, udlignede for Danmark i tiden 46:11.

Desværre scorede slovakkerne sejrsmålet otte minutter før tid.

Danmark spiller næste kamp i morgen. Det er klokken 15 mod Schweiz.

Kommentarer fra landstræner Mikael Hammarström:

– Med undtagelse af kampens første fem-seks minutter, hvor vi er for passive og måske har alt for stor respekt for Slovakiet, som er en etableret ishockeynation i A-puljen på junior- og seniorsiden, så vokser vi ind i kampen mere og mere.

– Det endte med et surt nederlag, da vi minimum burde ha taget denne kamp til overtime. Ser vi til helheden havde det været lige så fortjent som Slovakiet, hvis det var os, der havde vundet. Det er dog altid de små detaljerna som afgør helheden i en tight kamp, og det tager vi ved lære af – udvikling!
– Vi var der i det meste af kampen, men desværre fik Slovakiet nogle vigtige og billige mål på de forkerte tidspunkter for vores vedkommende. Der var brister i kommunikationen og de enkle aftaler hos os ude på banen.
– Vi fik en god chance til at gå i overtid med cirka tre minutter tilbage og fem mod tre-spil, men det lykkedes ikke at “execute”. Vi skaber rigtig gode chancer, men havde ikke lige den smartness og tålmodighed, som kræves for at score mål. Vi blev alt for stressede til slut.
– Efter et godt aftenmøde fik vi briefter efter med lidt videoanalyse, og så skal vi op på hesten igen mod Schweiz fredag eftermiddag. Vi glæder os til udfordringen mod altid skøjtestærke, tekniske og velorganiserede Schweiz.