Dansk Ishockey afsluttede i lørdags sæsonen på repræsentantskabsmødet i Odense, hvor der ikke skete voldsomme ændringer i unionens struktur og formandskab. Henrik Bach Nielsen blev genvalgt som formand for de kommende fire sæsoner, mens to nye medlemmer kom ind i DIU’s bestyrelse.

Formanden for Odense Bulldogs, Henrik Benjaminsen, blev nemlig valgt ind sammen med Christine Russell, der er kendt som Team Manager for kvindernes landshold og en stærkt arbejdende og troværdig person i kulissen. I det regi var der også genvalg til Henrik Klinkvort og Jesper Damgaard.

Andre overskrifter fra lørdagen:

  • Henrik Bach Nielsen stemplede 2016 som et godkendt og tilfredsstillende år, lige bortset fra den kiksede OL-kvalifikation. Ellers så det godt ud med VM-kvartfinale, fornuftig økonomi, U20-succes og mange givtige aktiviteter.
  • DIU præsenterede et årsresultat 515.000 kr. i overskud og egenkapital nu på 2,2 mio. kr. Der var dermed overskud på bundlinjen for 11. år i træk.
  • Mikkel Holten Møller indtog en ledig plads i Amatør- og Ordensudvalget
  • Disciplinærudvalget fik en ny aktør, eftersom Tobias Kisum trådte ind og afløste Jan Jensen, der ikke genopstillede.
  • Der var masser af snak om sikkerhed, hovedskader. DIU har fuld fokus herpå – og det er positivt, at man også i klubberne taler en del om problematikken.