Lørdagen bød på repræsentantskabsmøde, der blev afholdt i Fjelsted på Fyn, altså “midt i det hele” i det danske ishockeylandskab.

Sædvanen tro blev årets priser uddelt af DIU-formand Henrik Bach Nielsen, der kunne overrække diplomer til følgende vindere:

  • Helle-pokalen for en “utrættelig og mangeårig frivillig indsats” for dansk ishockey blev i år givet til Henrik Klinkvort, der i stort set et helt liv har kæmpet på forskellige niveauer for ishockeyen i Gladsaxe, ligesom han har lagt et stort arbejde i kulissen i DIU, hvor han sidder i bestyrelsen.
  • Årets Løveklub gik til Herlev Ishockey “fordi de har lavet en række rekrutteringstiltag udover alle DIU’s rekrutteringsaktiviteter. De har bl.a. deltaget i byfest med en stand og ishockeyrelaterede konkurrencer, deltaget i sommerfester i børnehaver, har koncept med ”at tage en ven med til træning”, tilbud til børnehaver og skoler med leg på isen og et samarbejde med Herlev Eagles under elitekampe.”
  • Titlen som årets ungdomstræner gik til Ivan Puncochar, der i mange sæsoner har været berømmet for sit fremragende arbejde med talenter på Sjælland. Puncochar trænede i den forgangne sæson Gentofte Stars U16-mandskab.
  • Endelig kunne Esbjerg Ishockeyklub modtage Frans Nielsen-prisen som årets DM-klub – altså den klub, som har klaret sig bedst i de danske rækker – når man trækker den professionelle ishockey – Metal Ligaen – ud af ligningen.

Stort tillykke til samtlige prisvindere og tak til de mange frivillige i hele landet, der år efter år sikrer, at dansk ishockey holder på sine spillere og ligeledes holder et fint sportsligt niveau. Vi glæder os allerede til den kommende sæson.