Danmarks Ishockey Union udvider til den kommende sæson samarbejdet med den succesfulde U20-landstræner, Olaf Eller. Han bliver ny talentchef og får samtidig det trænermæssige ansvar for både U18- og U20-landsholdet.

Som talentchef i DIU vil Olaf Eller – i samarbejde med Jesper Duus – også få ansvaret for udviklingen af DIU’s unions- og juniorlandshold, herunder:

  • Innovation i forbindelse med nye initiativer med henblik på at udvikle endnu flere talenter i dansk ishockey og agere sparring overfor alle DIU’s unions- og juniorlandstrænere.
  • At sikre monitoreringen af spiller- og trænerudvikling på bredde- og eliteniveau samt være medansvarlig omkring udvikling af DIU’s eliteklasser og kraftcentre.

– Vi finder det naturligt, at Olaf bliver omdrejningspunktet for talentmassen i Danmark og samtidig udvider med endnu et landshold. Vi håber at kunne opnå en sportslig synergi, idet Olaf nu kan komme endnu tættere på drengene og følge deres udvikling henover to landsholdsårgange, siger sportschef Jesper Duus.

– Samtidig opnår vi også en mere ensrettet og stringent scouting af drengene fra U18 og til U20. Vi sammensætter nu i samråd med Olaf de øvrige assisterende trænere på de to hold, sådan der bliver skabt tilstrækkelig med backup, når/hvis de 2 landshold har aktiviteter på samme tidspunkter, tilføjer han.

Olaf Eller vil samtidig være en del af DIU’s instruktørkorps, og som en følge af ansættelsen hos DIU, stopper Olaf hos Hvidovre Fighters den 1. august 2018.

Olaf Eller tager fat på de nye opgaver allerede i den kommende weekend, hvor DIU afholder Dansk Metal Development Camp i Vojens.

Spørgsmål kan rettes til:
Jesper Duus – 23307680
Olaf Eller – 21222071