Et stort flertal af politikerne på Københavns rådhus har netop indgået et budgetforlig for 2016, som indebærer at KSF’s nuværende skøjtehal på Østerbro erstattes af en ny flot og tidssvarende skøjtehal med en anlægssum på foreløbig 114 mio. kr.

Skøjtehallen bygges på Østre Gasværksgrunden, altså samme sted som den nuværende – midlertidige – boblehal, men med en anden placering på grunden. KSF håber naturligvis, at boblehallen fortsat kan benyttes, indtil den ny skøjtehal står klar i 2017. Boblehallen skulle ellers have været revet ned i februar 2016.

Budget 2016 skal endeligt vedtages ved 2. behandlingen, men foreløbig ser det stærkt ud til, at KSF får sin ny skøjtehal efter 7 års politisk kamp, og at Danmarks ældste ishockeyklub således kan fortsætte sin 146 års historie!

Der er grund til at anerkende den imponerende indsats i KSF – med Laust Weise i spidsen – og i ‘søsterklubben’ Skøjte Klub København, som har ført til dette glædelige resultat, også for dansk ishockey. Så mon ikke de fester lidt inde hos KSF’erne i weekenden?