Spilleselskabet NordicBet – som også er DIU’s officelle spillepartner – lancerer et nyt samarbejde med den amerikanske ishockey-liga NHL omkring det nystartede World Cup of Hockey. Sponsoratet gør NordicBet til officiel spillepartner i Danmark, samt resten af Europa.

Efter tolv års fravær er World Cup of Hockey tilbage, og denne gang med ny spillepartner. Betting-firmaet NordicBet har nemlig indgået et samarbejde med den amerikanske ishockey-liga NHL, der står bag turneringen.

”NordicBet er et af de førende spilleselskaber i Norden, og vores samarbejde giver helt unikke mulighederfor for at nå ud til, samt engagere ishockeyfans omkring dette globale event” siger Keith Wachtel, NHL Executive Vice President of Global Partnerships.

I den stort anlagte turnering dyster otte hold om at vinde titlen. Her har danskere først og fremmest grund til et heppe på Team Europa med Mikkel Bødker, Frans Nielsen og Jannik Hansen i stalden. De øvrige syv hold er Team Canada, Team Rusland, Team USA, Team Tjekkiet, Team Finland, Team Sverige og Team Nordamerika.

”NordicBet har gennem sit banebrydende samarbejde med Champions Hockey League og den svenske ishockey-liga, SHL, vist et ægte og langsigtet engagement i ishockey-sporten. Vi er derfor meget glade for at kunne indlede dette samarbejde”, siger Martin Håkansson, der er direktør for Lagardere Sports Scandinavia, som repræsenterer World Cup of Hockey 2016 i Europa.

Også hos NordicBet er der tilfredshed at spore:

”Vi stræber altid efter at være tilstede i de sportsgrene, som vores kunder interesserer sig for. Via samarbejdet med World Cup of Hockey vil vi vise vores passion for ishockey på alle niveauer og demonstrere, at NordicBet er ”the home of hockey betting”, siger Magnus Linder, der er sponsorchef hos Betsson Group, som ejer NordicBet.

World Cup of Hockey spilles i Toronto i dagene fra 17. september til 1. oktober. Turneringen er et samarbejde mellem NHL, NHLPA og det internationale ishockey-forbund IIHF.