Der er Dansk Ishockey Award 9. juni og på Ishockeylandsholdets Facebookside fortsætter man med at præsentere de nominerede til priserne.

I går blev de nominerede til årets supporterklub “Søren Stockfisch-prisen” præsenteret, og følgende tre klubber er nomineret til at tage arven op fra White Hawks Support Copenhagen, der vandt i fjor:

Rungsted Ishockey Support har igen i denne sæson skabt en forrygende ramme om hjemmekampene i Saxo Bank Arena. Ikke mindst med en række fine tifos og en generelt glimrende stemning, når Rungsted har været i aktion. Sæsonen toppede i Metal Cup-finalen, hvor atmosfæren, optakten og indramningen var outstanding – og hvor tilskuerne bar hjemmeholdet til triumf.

Yellow Inferno har i de seneste sæsoner leveret varen i Esbjerg, hvor den store endetribune er blevet mere og mere frygtindgydende og er endt med at blive den frygtede mur fra 90’erne.

De gule tilskuere er med Esbjergs stigende succes virkelig blevet mærkbare – også på udebane, hvor vestjyderne har haft en rigtig godt kontingent af fans med og fyldt udebaneafsnittene godt op i slutspillet.

Pirates Support i Aalborg arbejder stærkt og vedholdende med at mennesker ind i Gigantium Isarena, hvor tilskuertallet forbliver højt – ikke mindst på grund af det stemningsarbejde, som supporterne leverer – også på de stille aftener.

Der bliver knapt spillet en udekamp uden aalborgensisk support på lægterne – og selv om det til tider er et fåtal, lader aalborgenserne sig altid høre.