Next Generation-mandskabet (U25-landsholdet, sådan cirka) fik at mærke, hvordan det er at spille internationalt.
Det blev til to nederlag mod henholdsvis Letland og Norge i den stærkt besatte Meca Hockey Games, der blev spillet i Leangen Arena i Trondheim med masser af tilskuere på lægterne.
I fredagskampen blev det til et nederlag på 2-3 mod Letland.
Danskerne måtte kæmpe hårdt og havde mange minutter i undertal mod letterne, der konstant pressede på med en hidsig forechecking ned mod Mathias Seldrup og den danske defensiv.
Men Danmark holdt alligevel ved og udlignede to gange den lettiske føring. 1-1 blev det ved Lukas Bang, der styrede et skud fra David Madsen i mål, og da Danmark var presset i bund i anden periode, brød Daniel Baastrup-Andersen og Nikolaj Krag-Christensen igennem i undertal og førstnævnte blev hægtet. Straffeslag, som Krag-Christensen stensikkert eksekverede til 2-2.
Filips Buncis scorede til 3-2 for Letland kort inde i tredje periode og den formåede danskerne ikke at slå igen på, selv om slutfasen blev hektisk og Danmark såmænd var fire mod tre i over et minut.

I lørdagskampen tabte Next Gen-landsholdet med 0-4 mod et norsk hold, der havde mange rutinerede kræfter på holdet.

Norge scorede tre gange i powerplay og dermed viste, at fejl bliver straffet på internationalt niveau. På den måde var det rigtig gode lærepenge for de danske spillere, der spillede godt med i første periode, som var helt lige. Sander Thoresen scorede i powerplay for hjemmeholdet.
Norge havde opbakning af en fyldt Leangen Arena i Trondheim og hjemmeholdet satte højt tempo i anden periode, men Henriksen i det danske mål holdt stand, lige indtil slutfasen, hvor Lukas Bang tog en fem minutters-straf for elbowing. Det kostede to norske scoringer og dermed en reel afgørelse på kampen. Marius Vikingstad satte det fjerde norske mål i tredje periode. Danskerne
afsluttede kampen glimrende, men gennemgående var den norske sejr helt fortjent.
Et par gode, værdifulde kampe for danskerne. Jacob Gammelgaard, der som altid var på plads med solid fight i egen zone, blev kåret som Danmarks bedste spiller på dagen.