Mikkel Pedersen og Lucas Bach Nielsen blev de danske målscorere, da U18-landsholdet i aften tabte 2-4 i Chamonix til Frankrig. Første periode endte 1-1, mens franskmændene tog anden periode 3-0, inden Danmark fik reduceret i tredje.

Landstræner Bjørn Østergaard:

– Vi fik en drømmestart og scorede efter to minutter. Vi var spilstyrende i hele perioden, men en enkelt personlig fejl gav dem deres eneste chance, som de kynisk udnyttede.

– Anden periode forærede vi væk. De fik otte afslutninger i slottet, vi stoppede med at spille og hang efter i det meste. Franskmændene vandt de midterste 20 minutter med 3-0. Men det var gode internationale lærepenge for os. Tredje periode dominerede vi, men kom til for få afslutninger.

– Det var gennemgående gode internationale lærepenge. Fighter man ikke i 60 minutter og giver man store målchancer væk, så bliver man altså kynisk straffet på det her niveau.

– Vi skal arbejde på større frekvens i skøjteløbet og hæve vores tekniske niveau, for det ved vi, kan være meget bedre, lyder det.

De to hold spillede efter aftale en overtidsperiode for at få rutine i den disciplin. Den vandt Danmark på et mål af Lucas Bach Nielsen efter 50 sekunder.