Ishockeyen er gennemgående kommet godt fra land i den nye sæson, og et af de traditionelle elementer her under sæsonstarten er rekrutteringsdagene. Og klubberne er virkelig mødt her fra start, siger DIU-direktør Ulrik Larsen.

– Lad mig starte med at sige stor tak til alle klubber for igen at bakke op om starten på en ny sæson. Vi havde igen i år hundrede procents tilslutning og opbakning fra alle 17 medlemsklubber på møderne i sidste uge, og det vidner om, at alle er motiverede for at komme ordentligt i gang med ishockey igen, og særligt at få nye drenge og piger ind i vores sport, siger han.

– Til alle klubformænd i de 17 DIU klubber, håber jeg I vil støtte op om jeres rekrutteringsfolk, som frivilligt  gør en kæmpe indsats, og som agerer aktivt allerede her fra opstartsmøderne. Der er en velvillighed til at videns dele gode ideer, lave fælles tiltag (fx Gadekøkken.modellen inde i Kbh.) og i det hele taget en positiv indstilling til, at når vi gør tingene sammen, så får vi alle mest muligt ud af det, siger Ulrik Larsen.

Hos DIU forsøger man at bakke klubberne op med både kontante fordele, fysisk grej men også forretningsgange og links til selve afviklingen af de forskellige rekrutteringsaktiviteter, der nu står for døren, og som vi/I allerede tog hul på under VM i juni måned.

– Det er mit håb, at de rekrutteringsansvarlige får en prioriteret plads hjemme i klubberne, og at bestyrelserne viser opbakning, enten ved opfølgning på bestyrelsesmøder eller anden synlig og aktiv støtte til gruppen af frivillige her, siger Ulrik Larsen.

– DIU blev i juni kåret til ”Årets Specialforbund” og en af årsagerne var afgjort vores kreative og meget aktive tilgang til rekrutteringsarbejdet. Med kåringen fulgte også en pengepræmie, hvoraf noget af dette igen har været medvirkende til, at alle klubber i sidste uge modtog rigtig mange gode ting til det kommende arbejde, lyder det anerkendende fra DIU’s direktør.