Kvindelandsholdet og U18-kvinderne tørnede i dag sammen to gange ved en træningssamling i Herlev. U18-kvinderne skulle have ladet op til Division I-VM i januar med tre kampe mod kollegerne fra Norge, der desværre meldte afbud.

Seniorholdet var spildominerende i begge kampe og lagede et stort pres på U18-holdet, som kæmpede bravt kampene igennem. Der var spilletid til alle tre målmænd på U18, som gjorde det godt i målet mod de hårdtskydende seniorkvinder, der blev holdt nede på to sejre med cifrene 5-0.

U18’erne levede på kontraangreb og havde et par gode chancer, men det lykkedes ikke at score.

For U18-trænerne Ulf Werner og Bjørn Peters var kampene en rigtig god træning i forsvarssystemet som skal spilles til VM i januar.

– Vi blev bedre og bedre kampen igennem og kunne holde de gode skytter på ydersiden. Vi skal dog også lære at være klar fra starten af kampen, vi tabte 1. periode stort i begge i kampe, lyder det fra trænerne.

Michael Thomsen fra seniorkvinderne havde stor glæde af at se kvinderne i kamp, og der var en masse positivt at arbejde videre med i løbet af sæsonen. Dog vil det direkte spil mod målet være et klart fokus område som seniorerne vil arbejde videre med i forberedelser til VM i Aalborg.

Seniorkvinderne mødes igen i morgen søndag i Gentofte, hvor de har et træningspas i morgen formiddag og spiller kamp mod Göteborgs HC fra den svenske Division klokken 17.