God generalprøve for det danske kvindelandshold, der her til aften vandt 3-1 over Norge i den sidste testkamp frem mod VM, der for Danmarks vedkommende begynder søndag med en kamp mod værtsnationen Frankrig.

Fin kamp for landstræner Hasse Hintze og assisterne, der kunne se Danmark føre 1-0 efter første periode.

Nicoline Søndergaard Jensen scorede Danmarks første mål, og skarpretteren fra Linköping, der har spillet en flot sæson, satte ligeledes 2-0-målet i anden periode. Hendes andet mål faldt midt i anden periode, hvor Emma-Sofie Nordström og Cassandra Repstock-Romme byttede plads i det danske mål.

Begge skulle have spilletid, nordmændene reducerede på Cassandra Repstock-Romme, inden perioden var ovre, men Danmark slog igen i tredje periode, hvor Josefine Jakobsen satte det sidste mål.

God sejr til Danmark og nu gælder det altså forberedelse til den vigtige kamp mod et ambitiøst fransk hold, der går efter oprykning.

Der spilles klokken 16 søndag eftermiddag i Vaujany.