Nye udfordringer venter i dag for det danske kvindelandshold, der møder Østrig i en match, der spilles klokken 18 i Telfs, hvor netop østrigerne er værter for matchen.

Netop Danmark og Østrig har i de seneste sæsoner været ude i en række tætte VM-kampe. Sidste sæson i Vajuany i Frankrig vandt Østrig 6-5, og der er næppe grund til at tro, at det bliver andet end jævnbyrdigt, når de to nationer tørner sammen senere i sæsonen ved Division IA-VM i Ungarn. Og mon ikke også det bliver en tæt kamp i aften.

I går vandt Danmark 3-1 over Kasakhstan og fik fyret 56 skud af i løbet af de 60 minutter. Så stor dominans bliver det næppe til i aften, vurderer landstræner Fredrik Glader.

– Vi forventer et helt andet tempo og langt mindre tid til at træffe beslutninger end mod Kasakhstan. Det bliver meget interessant at prøve os af mod Østrig. Vi skal videre i vores arbejde frem mod VM og vi fokuserer mere på spillet end resultaterne – selv om vi selvfølgelig altid gerne vil vinde ishockeykampe, tilføjer den svenske coach.

– I går mod Kasakhstan spillede vi en dårlig første periode, men det fik vi løst i første pause med en god snak. Alle vidste, at det ikke var godt nok, og der kom langt mere tempo i skøjteløbet og i pasningerne i de sidste to perioder, siger Fredrik Glader.

Amalie Joa står for Danmark i dag med Lisa Jensen som backup, og landstræneren melder om et par enkelte ændringer i de nederste kæder.

I dag er der kampstart i Telfs klokken 18 og kampen kan følges på livetekst via eishockey.at