DIU afholder årligt et seminar for vores Kraftcentre (+ Eliteklasser), hvor trænere og repræsentanter for klubber, kommuner og uddannelsesinstitutioner deltager.

Hvert andet år tager vi på ”dannelsesrejse”, hvor vi i fjor var på besøg hos Växjö Lakers og deres kommune, hvor vi blev inspireret af deres set-up. I år er vi på ”hjemmebane” i Odense, hvor vi evaluerer året som er gået, ligesom vi kigger på fremtidige forbedringer.

Der er stor opbakning, hvor alle klubber/Kraftcentre, Team Danmark og kommuner er repræsenteret. Der er god dialog, hvor de forskellige enheder bidrager med erfaringer og hjælper hinanden. Netop også derfor en tilbagevendende begivenhed!

I år er der oplæg om emner som Herning KC-Koncept – ishockey, skills-træning og fysioterapeut; Fysisk træning i DIU ved Thue Kvorning, Team Danmark; Erfaringer med EUD, EUX, HF og morgentræning.

Der er også diskussion om emner som, hvordan vi sikrer rød tråd mellem Eliteklasser og Kraftcenter; Hvordan vi øger kvalitet på Eliteklasser/Kraftcenter; Hvad DIU kan gøre for at forbedre Eliteklasser/Kraftcenter.