Det danske ishockeylandshold blev mandag eftermiddag yderligere forstærket da endnu en NHL spiller takkede ja til invitationen fra Danmarks Ishockey Union.

Jannik Hansen, der spiller i NHL klubben Vancouver Canucks, har meldt sig under de danske faner og da Vancouver Canucks samtidigt har godkendt deltagelsen er vejen til VM åben for den danske forward.

Jannik Hansen selv er begejstret over muligheden for igen at spille for Danmark.

– For mig er der ikke så meget at diskutere; hvis jeg er frisk og har mulighed for det så stiller jeg med stor glæde op for mit fædreland. Det bliver godt, at spille med landsholdet igen og det er i øvrigt den perfekte optakt til OL kvalifikationen i Minsk senere på året.

Landstræner Jan Karlsson er – naturligvis – meget tilfreds med endnu en nordamerikansk forstærkning.

– Det er fantastisk endnu en gang at kunne byde Jannik velkommen på landsholdet. Vi får en rutineret NHL spiller der har haft en fremragende sæson og jeg glæder mig til endnu en gang at arbejde sammen med ham.

Jannik Hansen har haft sin højst producerende sæson hos Vancouver Canucks, hvor han i 67 kampe er noteret for 22 mål og 16 assister.

Jannik støder til det danske landshold d. 26. april når holdet drager til Slovakiet og spiller de sidste 2 optaktskampe før VM.