Det slår udviklingskonsulent Christina Benn fast efter weekenden d. 7.-8. september, hvor den første af to store rekrutteringsdage i løbet af sæsonen blev afviklet over hele landet.

Der var åbent hus i ishockey-Danmark, og alle børn under 12 år kunne komme gratis ind og prøve kræfter med ishockeysporten.

Klubberne havde bragt ekstra hænder frem til weekenden, og udviklingskonsulent Christina Benn var på rundtur og glædede sig over de mange engagerede frivillige.

– Klubberne gør det store arbejde i praksis, og det er en fornøjelse at opleve de mange frivilliges indsats derude. DIU forsøger at sætte rammerne, som skal gøre det nemt at navigere i forhold til rekruttering. Det lykkedes at komme i mål sammen på Ishockeyens Dag, for der var rigtig mange gæster på besøg i hele Danmark. Mange glade børn prøvede kræfter med ishockeyen, og nu går klubberne i gang med opfølgningsarbejdet til de besøgende.

– Vi glæder os til at gøre status, evaluere og finde ud af, hvordan vi gør den næste Ishockeyens Dag endnu stærkere. Næste gang vi trækker i den fælles rekrutteringstrøje er 11.-12. januar 2020, siger Christina Benn.

Hvis man ikke nåede Ishockeyens Dag denne gang og snart gerne vil prøve kræfter med sporten, kan man se mere om klubberne og komme videre til deres hjemmeside via: https://ishockey.dk/klubber/

Og klubberne vil hellere end gerne også tager imod dig på et andet tidspunkt, der passer dig.