Team Danmark indbyder i samarbejde med elitekommunerne Odense, Aarhus, Roskilde, Aalborg, Herning og Esbjerg samt Virum Gymnasium til informationsmøder om ungdomsuddannelse og elitesport på nedenstående datoer:

Mandag d. 23. nov. kl. 18.30 i Aalborg, Gigantium
Tirsdag d. 24. nov. kl. 18.30 i Esbjerg, Blue Water Dokken
Onsdag d. 25. nov. kl. 19.00 i Aarhus, Ceres Arena
Mandag 30. nov. kl. 18.30 i Roskilde på Roskilde Katedralskole
Tirsdag d. 1. dec. kl. 18.30 i Odense på Tietgens Handelsgymnasium
Onsdag d. 2. dec. kl. 18.30 i Herning, Herning Isstadion
Onsdag d. 9. dec. kl. 18.30 i Virum, Virum Gymnasium

Detaljer for afholdelse og retningslinjer vedrørende Covid-19 kan ses på Team Danmarks hjemmeside. Der kan ske akutte ændringer, så orienter jer venligst på teamdanmark.dk helt op til afholdelse af mødet.

Hvis du er tilknyttet landsholdsbruttotruppen, kan du blive Team Danmark godkendt. Godkendelsen betyder bl.a., at du kan få erstatningstimer i de perioder du er væk med landsholdet, samt muligheden for at forlænge din uddannelse. Du skal selv som atlet søge om sportslig godkendelse via Team Danmark. Ansøgningsfristen for sportslig godkendelse er 8. januar 2021, og atleterne vil få svar senest 10. februar 2021.

Team Danmark har udpeget 44 uddannelsesinstitutioner til uddannelsespartnere. Skolerne opfylder en lang række kvalitative kriterier, og der opfordres til, at du som atlet, der dyrker ishockey på eliteplan, søger ind på en af uddannelsespartnerskolerne. Det vil for langt de flestes vedkommende give de bedste forudsætninger for at lykkes med både ungdomsuddannelse og elitesport.

Oversigt over uddannelsespartnerskoler

Andre skoler med særlige tilbud målrettet eliteidræt