Oldengaard-Møllenberg er et nyt supplerende tilbud til atleter og forældre, ligeledes er det tanken at tilbuddet skulle supplere forbundene eller foreningerne i deres talent og elitearbejde.

Vi håber derfor at I vil videreformidle vores invitation til forældre med elitebørn i jeres forbund, så har I nogen der kunne være i målgruppen, vil det glædes os hvis i vil videresende invitationen. 

KAN OG VIL DU DRIVE DIT SPORTSBARN SOM EN VIRKSOMHED I SPORTENS VERDEN?

– Hvordan håndterer du rollen som både forælder og manager? 

Denne workshop for forældre tager afsæt i en styrkelse af sportsudøverens mentale udvikling kombineret med at drive udøveren som virksomhed.

MÅLGRUPPE

Workshoppen er målrettet forældrepar til sportsudøvere i alderen 14-20 år, der dyrker individuelle sportsgrene. Samt hvor de samlede årlige sportslige udgifter er på minimum 300.000 kr. 

MÅL MED WORKSHOPPEN –   At du som forælder forstår og kan agere i den korrekte funktion og rolle i en elitær sportsverden. –   At du som forælder hjælper og støtter dit sportsbarn i at drive sig selv som en virksomhed både som ung og voksen. – At du som forælder laver første udkast til en virksomhedsplan. 

Workshoppen afholdes af Carsten Oldengaard, mentaltræner og Jens Møllenberg, manager, der til daglig arbejder med bla. fodboldspiller Pernille Harder, sportsskytten Stephanie Grundsøe og håndboldspiller Line Jørgensen.

Der kan læses mere om workshoppen her