Hvidovre Ishockey Klub har i de sidste år gennemgået en stærk udvikling, både sportsligt og organisatorisk. Klubben søger derfor en Sportschef som skal sikre den fortsatte udvikling og fastholdelse af ambitionen om, at være en af Danmarks bedste ishockeyklubber.

Sportschefen har, med reference til klubbens sportsudvalg, ansvaret for at sikre og følge op på, at kursen i Den Blå Transformation og Trænerguiden følges i hverdagen. Sportschefen er trænernes naturlige og daglige sparringspartner, der i gennem aktiv og konstruktiv dialog med trænerne, har fokus på, at klubbens spillere får det mest optimale trænings- og udviklingstilbud ift. netop deres sportslige udvikling.

Udover at være sparringspartner og bindeled mellem holdene fra U7 til U20 og Danmarks bedste damehold, er det Sportschefen der mødes med Dansk Ishockey Union til bredde- og udvalgsmøderne og med klubbens ”sportslige samarbejdspartnere” fx Brøndby Idrætsefterskole, Sport10 og Team Danmark Kraftcenter. Sportschefen har ansvaret for, at der gennemføres trænerseminarer og deltager desuden aktivt ved møderne i sportsudvalget, der fra bestyrelsen har fået uddelegeret ansvaret for klubbens sportslige udvikling/retning.

Der er som udgangspunkt tale om en halvtidsstilling, men afhængigt af dine kompetencer (inden for det sportslige og administrative) vil det være muligt at sammensætte stillings indhold og en opgavemængde, der er større eller mindre.

Lidt om dig:
Du har en solid trænererfaring, og må gerne selv have spillet ishockey på højt niveau

Du har gennemslagskraft og befinder dig godt i lederrollen, også når spillerudviklingen stagnerer og det skaber frustration hos spilleren, træneren og forældrene

Du holder hovedet koldt, når det bliver varmt hos alle andre

Du brænder for at udvikle trænere og ishockeyspillere

Du er en ansvarlig og troværdig samarbejdspartner

Hvis du vil høre mere om stillingen som sportschef i Hvidovre Ishockey Klub skal du kontakte formanden for sportsudvalget Bjarke Glashoff på 61 68 78 68 eller bestyrelsesformand Jesper Bønløkke på tlf. 21 77 02 18.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.