Det danske herrelandshold hos seniorerne spillede Deutschland Cup i den forgangne weekend. Det blev til tre tætte kampe, der resulterede i tre point og en tredjeplads i turneringen efter værterne og Østrig, men foran Slovakiet.

10. november: Danmark-Tyskland 2-3 (1-1,1-1,0-0) 0-1
De danske løver var i dag i ilden i Deutschland Cup mod værterne fra Tyskland og det endte med et nederlag på 2-3 efter forlænget spilletid.

Tyskerne kom hårdt ud, og lagde et solidt tryk på danskerne, og tvang Frederik Dichow i aktion fra start. Lange sekvenser havde tyskerne pucken i deres besiddelse, dog uden for alvor at blive farlige. Efter et powerplay, hvor tyskerne viste snert, men ikke så meget fare, var det dog hjemmeholdet, der kom i front.
Marc Michaelis sendte en puck mod det danske mål, Anders Koch forsøgte pr instinkt at slå den væk, men fik desværre sendt den ind bag Dichow.

Koch fik dog senere mulighed for at rette op på det. Med lige over et minut tilbage af 1. periode, fik danskernes fjerdekæde lagt godt tryk på tyskerne, og Anders Koch kunne sende pucken i nettaget og altså 1-1 efter første periode.
Danmark kom meget bedre ud efter pausen, og havde tyskerne på krogen. Fik isoleret modstanderne, og Danmark udnyttede den gode periode i spillet ti at bringe sig i front.
Nicolai Meyer fik i de døende sekunder af det første danske powerplay sendt pucken i nettet bag Strahlmeier, og altså dansk føring på 2-1.
Langsomt, men sikkert, fik tyskerne dog fat og fik også udlignet ved Daniel Schmölz, hvilket vel var ganske retvisende.
I den sidste periode faldt der ingen mål, men tyskerne indledte bedst, hvor det så omvendt var Danmark der sluttede bedst af. 2-2 efter tre perioder, og så stod der overtid på menuen. Efter en hæsblæsende indledning, fik Marc Michaelis tiltvunget sig et straffeslag.
Han skulle selv forsøge sig, men Frederik Dichow, der generelt stod en rigtigt god kamp, fik fornemt afværget tyskerens forsøg.
Det endte dog desværre kort efter, da Daniel Schmölz fik listet pucken i mål, og dermed afgjort opgøret til tyskernes fordel.
Lidt bekymrende for danskerne måtte Oliver Lauridsen udgå med en skade på den ene arm, efter at have ramlet sammen med Felix Scheel, og i forbindelse med 3-2 scoringen, fik Jesper Jensen Aabo blokeret med hånden, da hen heroisk kastede sig ned i en tysk afslutning. Det kostede en skade til Aabo, og danskerne kunne gå i omklædningsrummet med et enkelt point.

12. november: Danmark-Slovakiet 4-3 (0-2,2-1,1-0) 1-0
Slovakiet kom revanchelystent til kampen efter et nederlag i overtid mod Østrig. Det samme gjorde de danske løver, der havde tabt i overtid mod Tyskland i den indledende kamp.

Men – sikke en fin første periode, Danmark leverede med scoringer fra Mathias From og Morten Poulsen, der leverede dansk effektivitet, når det var bedst.
Begge Herning-spillere er formstærke for øjeblikket, og det samme er Kristian Jensen, der scorede til 3-0 for Danmark i anden periode. Slovakkerne arbejdede sig tilbage i kampen, kulminerende med udligningen til 3-3 med fem minutter igen.
Det blev overtid og her var Mathias From på pletten, han sikrede den danske sejr ved at udnytte en friløber

13. november: Danmark-Østrig 1-3 (1-1,0-1,0-1)
Det var et dansk mandskab der var tvunget til sejr, hvis muligheden for samlet sejr skulle eksistere, inden sidste opgør mellem Tyskland og Slovakiet.

Det var også et dansk mandskab der kom bedst fra land. George Sørensen havde overtaget målet, og danskerne indledte opgøret ganske fornuftigt. Det var dog spillerne fra Alpelandet, der kom først på tavlen.
Stefan Gaffal fik pucken bag Sørensen, efter et dansk forsøg på at presse højt, og altså en våd klud i de danske ansigter. Nicolai Weichel fik ageret rednings af et par omgange, og dermed stadig blot et enkelt mål imellem holdene
Østrigs Thimo Nickl blev sendt i udvisningsboksen i fem minutter for en høj tackling på Felix Scheel, og i det efterfølgende powerplay, kunne Christian Wejse rage pucken over stregen til udligning 1-1 efter 1. periode.
Danmark hang ofte efter i resten af opgøret. Østrig blev ramt an endnu en 5 minutters udvisning, men da Danmark allerede havde en mand i boksen, kunne Østrig bringe sig på 2-1 i en fire mod fire-situation, og dermed så det altså svært ud inden den sidste periode.
Danmark fortsatte med at trække udvisninger, og fik aldrig for alvor testet David Madlener i Østrigs mål. Det var også netop i en powerplaysekvens, at Østrigs stortalent Marco Kasper, kunne lukke opgøret til 3-1, og dermed blev det altså ved drømmene om samlet dansk sejr i Deutschland Cup 2022.
George Sørensen havde flere gode indgreb, og blev efter opgøret kåret til bedste dansker.