Da Danmark senest var med til VM i Tyskland, kunne man overalt i bybilledet se danske fans i løvetrøjen og i stor glæde over de flotte danske resultater.

Nu er der gået syv år, og igen i maj spiller Danmark i Köln – forhåbentlig med tusindvis af danskere på lægterne. Og er man rigtig fan, er man også i den løvetrøje, der nu kan købes og bestilles på Danmarks Ishockey Unions nye webshop, der kan findes via ishockey.dk.

Bestiller du nu og skal først til Köln i næste weekend, kan du nå at få din trøje med – eller vil vores nye samarbejdspartner NeH også være repræsenteret omkring Lanxess Arena, så du kan sikre dig din egen løvetrøje.

Både i Köln og på nettet bliver der let adgang til kamptrøjer, kasketter og andre souvenirs, der viser støtten til de danske ishockeyløver.

Det sker på grund af DIU’s nye samarbejde med det velrenommerede svenske merchandisefirma NeH, der har mere end 50 års erfaring i produktion af merchandise til adskillige hold, turneringer, sportsstjerner og events.

Det er et samarbejde, som DIU-direktør Ulrik Larsen ser frem til at få sat i gang. Han glæder sig over, at der nu bliver lettere tilgang til landsholdsmerchandise via den nye webshop, hvor de danske fans lynhurtigt kan blive ekspederet, når de ønsker nyt udstyr i rødt og hvidt.

– Vi får løbende masser af henvendelser vedrørende køb af souvenirs og de danske ishockeyfans har altid været en stor støtte for vores landshold. Vi er sikre på, at det nye samarbejde med NeH, vil betyde, at tilskuerpladserne vil være fyldt med røde og hvide farver ved forårets VM i Köln og mange år fremover, siger han.

Direktør hos NeH, Peter Holm, udtaler

– Vi er meget tilfreds med at skulle arbejde med Danmarks Ishockey Union I de kommende år. Vi har lange og stærke relationer til ishockeysporten og har været officiel leverandør og partner ved IIHF’s VM siden 2012. Med et VM i København og Herning Danmark allerede nu i 2018, er rammerne lagt for en god start på vores partnerskab.