Danmarks unge løver kæmpede sig tilbage efter at have været bagud to gange i løbet af kampen og sejrede på Aagaards GWS efter 5 forsøg til hvert hold. Ehlers scorede på sit første forsøg og dernæst missede vi scoringer fra Björkstrand, Asperup og Ehlers inden Aagaard frækt placerede pucken langs isen mellem benene på den store og rørlige tyske målmand.

I forhold til kampene i Kindersley var tempoet en anelse lavere og der var en del spilletid til alle 4 kæder. Færrest skifte fik Søren Nielsen, mens Krogsgaard var danskernes mest brugte spiller set over hele kampen. Alle spillere på nær Matias Lassen fik spilletid i kampen; Lassen beskyttes lidt (helt planmæssigt) grundet en længere skadesperiode inden VM.

IMG_0346_Snapseed

Begge tyske mål blev scoret højt fra toppen af skudsektoren på en i øvrigt velspillende Thomas Lillie, som kampen igennem fik god støtte fra et disciplineret forsvarsarbejde. Til gengæld kunne vi have scoret et par mål eller mere i løbet af kampen uden at det havde været ufortjent.

Kampene i World Junior A Challenge og aftenens testkamp mod Tyskland viser et dansk hold, der er velfungerende og har en fantastisk gruppedynamik og som ikke har sluppet indstillingen omkring hårdt defensivt arbejde helt, selvom vi producerer væsentligt større chancer end ved tidligere VMs.

Nu står den på en tiltrængt nattesøvn og derefter relokering til VM sitet i Toronto via chartret fly sammen med nøglemodstanderen Schweiz.

IMG_0343_Snapseed

Efter ankomst til Toronto står den på indcheckning på Hilton, akkreditering i træningshallen (Master Card Centre) og let træning inden vi inviterer alle ankomst forældre/familier til juleaften på hotellet med dansk menu og julegaver.