Rosetown
Rosetown ligger en god times kørsel fra Kindersley i et område, der om muligt er mere fladt end Danmark. Som Dan Jensen fortalte på vejen, så er der et ordsprog i området der lyder, at hvis din hund løber væk, så kan du stadigt se den efter 3 dage.
Rosetown-1
Rosetowns skolebørn havde brugt lejligheden til at have emnedag om Danmark, og hallen var derfor pyntet voldsomt op med tegninger og hilsener til os.
Rosetown-0
Selv i omklædningsrummene var der banners og tegninger.
Rosetown-2
Da vi ankom til hallen, var der fløjtet op til en junior-kamp og den startede naturligvis med nationalmelodi uden hjelm og med ansigtet vendt mod flaget.
Rosetown-3
Uden mad og drikke…. Både i Kindersley og i Rosetown består team services af kaffe, bagels og toastbrød samt Nutella, Peanutbutter og marmelade. Det er nemt at se, hvad de danske spillere foretrækker.
Rosetown-4
Assistenttræner Martin Struzinski gennemgår taktikken med nogle af de danske spillere inden kampen.
Rosetown-5
Klar til kamp! Håndskrevet kamprapport fra Saskatchewan Hockey Association.
Rosetown-6
Head Coach Olaf Eller giver de sidste instrukser inden kampen mod Rosetown Redwings.
Rosetown-7
Ud over nederlaget på 0 – 6 giver vi byen og holdet endnu et minde ved at sætte autografer på en hjemmeholdstrøje. En interessant rejse i den canadiske hockeykultur sluttede med “Turkey, Mash and Gravy” i omklædningsrummet inden bussen fragtede os retur til Kindersley.