Rødovre Centrum Arena lagde i aftes lokaler til årets rekrutteringsmøde for de sjællandske klubber.

Alle klubber deltog i aftenen, der var arrangeret af DIU’s udviklingsafdeling i samarbejde med det nyligt nedsatte rekrutteringsudvalg.

Fint indlæg fra Anders Gjesing fra rekrutteringsudvalget, der gav en grundig gennemgang af strategisk brug af Facebook i forbindelse med rekruttering.

Også godt indlæg fra Rødovres rekrutteringsansvarlige og bestyrelsesmedlem Iben Skjødt Sørensen, der inspirerede ved deling af erfaringer fra klubbens forretningsgange omkring nye ishockeyspillere. Der blev noteret flittigt, da de gode råd blev formidlet, og snakken gik godt med masser af spørgsmål henover bordene.

DIU’s udviklingskonsulent Christina Benn informerede om de kommende tiltag til den kommende sæson, og gennemgik krav, indspark og nyttge tips til den kommende ”Ishockeyens dag” 19. og 20. september.

Ingen gik tomhændet hjem, da alle klubber blev tildelt, goodiebags med forældrebrochurer, pucke og drikkedunke, så der venter en masse børn gode oplevelser, hvis man møder op til Ishockey’ens dag i de danske skøjtehaller 19. og 20. september.