Det danske kvindelandshold havde i aften håbet om en bronzemedalje før kampen mod Frankrig. Men danskerne glemte at passe på udvisningerne – og dermed kom Danmark i stormvejr mod de franske stjernespillerne Monique Allemoz og Emmanuelle Passard, der sammen dominerede kampen totalt. Førstnævnte med fire point, sidstnævnte med tre point.

Frankrig endte med at vinde 4-2 og sikrede sig dermed et fortjent sæt sølvmedaljer. Danmark sluttede på fjerdepladsen efter Tyskland, Frankrig og Østrig, og aftenens målscorere for Danmark var Josefine Persson og Michele Brix.

Josefine Jakobsen blev kåret til Danmarks bedste spiller for turneringen, mens Josefine Hansen blev kåret til hele turneringens bedste back.

Dermed sluttede en meget fin uge i ishockeyens tegn i den østlige del af Aalborg, hvor organisationskomitéen sammen med mange hjælpere og frivillige fra dansk og aalborgensisk ishockey gjorde et stort stykke arbejde for at få tingene til at glide. Og det gjorde de gennem hele ugen i det nordjyske.

I perioder en stærk indsats af de danske spillere, der var tæt på at udligne i slutfasen af kampen mod Tyskland, de senere oprykkere. Også kampene mod Østrig og Frankrig var uhyre tætte og i det hele taget var en plads i top tre langt tættere på end en nedrykning. Der er noget at bygge på for Michael Thomsen og resten af trænerstaben.