Danmarks Ishockey Union har netop underskrevet en Joint Venture aftale med et af verdens største sportmarketingselskaber, schweiziske Infront Sports & Media, om planlægningen og gennemførelsen af Danmarks hidtil største sportsevent, ishockey-VM i 2018.

“Infront Sports & Media har mange års erfaring med organiseringen af ishockey-VM turneringer, og det er derfor meget værdifuldt for os at få dem med om bord, når vi skal være VM-vært i maj 2018. Vi har samtidig Sport Event Denmark og de to værtsbyer, Herning og København, som eventpartnere, og deres betydelige eventerfaringer og –kompetencer kan vi også støtte os til”, siger direktøren for VM 2018-organisationen, Enver Hansen.

Danmark er i en netop offentliggjort rapport udarbejdet af Sportcal rangeret som den næstbedste budnation i verden i 2014, foran USA og Rusland og en lang række andre store lande og kun overgået af Canada. Dette forklares bl.a. med Sport Event Denmarks dygtige strategiske og praktiske indsats, som også var med til at sikre, at et ishockey-VM for første gang nogensinde kom til Danmark.

Via dette link kan læses Infronts pressemeddelelse om partnerskabet med DIU om ishockey VM 2018.