Danmarks Ishockey Union kan i dag præsentere to fremragende nyheder for ishockeysporten.

Scandic Hotels i Norden og DIU har netop forlænget samarbejdet frem til april 2018, og samtidig er det med glæde, at DIU kan konstatere, at tv-partneren, TV2 SPORT, har valgt at vise U20-landsholdets kampe ved det kommende VM i Helsinki.

Ved U20-VM bliver Scandic Hotels samtidig teamsponsor for det danske U20-landshold, der skal i aktion i Helsinki fra 26. december og nytåret over.

DIU har igennem en længere årrække haft et godt og tæt makkerskab med hotelkæden, som direktør Ulrik Larsen har været svært tilfreds med.

”For os som specialforbund er det vigtigt at kunne tilbyde en seriøs hotelpartner, når vi inviterer spillere og ledere fra andre nationer på besøg i Danmark. Scandic lever altid op til vort behov, hvor især fleksibilitet og særhensyn i forhold til kost er vigtigt for os at kunne tilbyde.”

”At vi kan udvide samarbejdet til også at omfatte det danske U20-landshold, er meget positivt, ikke mindst set i lyset af TV2’s nylige beslutning om at sende samtlige kampe. Jeg er derfor stærkt tilfreds med at vores samarbejde fortsætter.”

Salgs- & Marketingdirektør i Scandic Hotels, Casper Puggaard, om samarbejdet:

”I Scandic har vi mangeårig indgående erfaring med sportsfolk og deres behov, når de deltager i turneringer og bor på hotel. Vi har haft stort set alle sportsgrene boende hos os, herunder naturligvis også ishockey, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er med optimal ernæring, hvile og søvn.”

”På samtlige vores 225 hoteller på tværs af Norden og Nordeuropa sætter vi en ære i at være fleksible og møde sportens behov, præcis som det er. Således glæder jeg mig meget over aftaleforlængelsen og ser frem til at levere oplevelser ud over det sædvanlige i de kommende år til Danmarks Ishockey Union.”

Ved U20-VM er Danmark er i en frygtindgydende pulje med Canada, Sverige, USA og Schweiz. VM programmet kan hentes på dette link: http://www.worldjunior2016.com/en/games/.

TV2 SPORT sender alle kampe live på TV2 SPORT og på TV2PLAY, bortset fra kampen mod Canada, der vises forskudt på TV2Sport og LIVE på Tv2PLAY.