Der er tre nominerede til årets træner i dansk ishockey ved Dansk Ishockey Award, der afvikles i Herning 9. juni. Mark Pederson, Karsten Arvidsen og Olaf Eller er i kamp om prisen med følgende motiveringer.

Mark Pederson gjorde det igen. Hentede guldet til Vestjylland og skabte ishockeyeufori i Esbjerg. Veltimet sæson af den store canadiske træner, der mente, at hans gutter manglede marginalerne i første halvdel af sæsonen. Da Esbjerg først indhentede det tabte, var de ustoppelige, og Mark Pederson viste igen solid coaching og timing med sidsteøjebliks-indkøb, da sæsonen skulle afgøres.

Karsten Arvidsen og Gentofte Stars var årets overraskelse i dansk ishockey og samtidig en af de gode historier overhovedet i dansk sport i denne sæson. Headcoach Arvidsen hentede en række solide spillere og fik dem til at gå i plus på det rette tidspunkt i sæsonen. Gentofte leverede et forår, som vil blive husket længe og slog grundspillets nummer et og to ud af playoffs, inden Esbjerg blev endestation. Stærkt koncept, stærkt trænerarbejde af Arvidsen,

Olaf Eller var Karsten Arvidsens assistent i Gentofte, men samtidig også træner for det danske U20-landshold. Og sikke nogle oplevelser, juledagene gav de danske ishockeyfans, da U20’erne igen var på spil ved VM. Fantastiske resultater og sejr over verdensmestrene fra Finland betød, at U20-landsholdet igen spillede sig blandt de otte bedste. Russerne blev igen presset i kvarten, der dog blev endestation for et stort dansk VM. Igen.