Dansk Metal har siden 2014 været en stærk og vigtig samarbejdspartner for dansk ishockey som hovedsponsor for Metal Ligaen og herrelandsholdet. Det er med stor glæde, at Danmarks Ishockey Union og Dansk Metal nu kan meddele, at samarbejdet er forlænget frem til og med sæsonen 2021/22.

Forlængelsen gælder både for Metal Ligaen og ishockeylandsholdet, der i maj 2018 står foran sin største opgave nogensinde med VM på hjemmebane i Herning og København. Samtidig udvides samarbejdet til også at dække kvindelandsholdet, kvinde U18 samt U15, U16, U17 og U18 ungdomslandsholdene på herresiden.

Aftalen sikrer, at medlemmer af Dansk Metal også fremover har gratis adgang til alle grundspilskampe i Metal Ligaen samt til alle kampe i Metal Cup / Metal Final 4. Medlemmer af Dansk Metal får ligeledes 30% rabat på slutspilskampe i Metal Ligaen og landskampe på hjemmebane (dog ikke under VM2018).

– Vi er meget tilfredse med, at vi har forlænget aftalen. Ligaklubberne, Dansk Metal og DIU har givet håndslag på at fortsætte det gode samarbejde, men samtidig er der også ambitioner om at udvikle ishockeysporten og Metal Ligaen yderligere, siger formand for Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen.

– Vi kender efterhånden hinanden rigtig godt som samarbejdspartnere, og den historik, vi efterhånden har skabt sammen, har ført til en ambitiøs forlængelse, tilføjer Henrik Bach Nielsen.

– Medlemmerne af Dansk Metal er flittige brugere af muligheden for at komme gratis til ishockey og med godt 10% af Metal Ligaens tilskuertal, fylder de godt i hallerne rundt i hele landet. Det er en helt unik mulighed, at vi kan tilbyde medlemmerne gratis adgang til Danmarks tilskuermæssigt 2. største sportsliga, Metal Ligaen, siger kommunikationschef i Dansk Metal Anders Frederik Gjesing

Forlængelsen af samarbejdet blev offentliggjort i forbindelse med tv-kampen fredag aften mellem Rungsted Seier Capital og Gentofte Stars. På Dansk Metals hjemmeside kan medlemmer af Dansk Metal læse mere om, hvordan den gratis adgang fungerer i de forskellige klubber i Metal Ligaen www.danskmetal.dk/metalligaen