Amager Ishockey
Amager Ishockey har i sæsonen 2015-2016 haft stor fokus på Løveskolen og børn fra 3-9 år. Det resulterede i, at man kort før sæsonen sluttede var oppe på 55 glade børn, som trofast dukkede op til træningen hver torsdag og søndag.
På isen bliver de mødt af erfarne trænere, som brænder for at lære spillerne at løbe på skøjter, håndtere en stav og især lære spillerne at være en del af et stort fællesskab. Uden for isen bliver spillerne og især deres forældre mødt af meget engagerede holdledere, som er med til at hjælpe spillerne og forældre med udstyr, skøjter m.m.

Frederikshavn Ishockey
I sæsonen 2015-2016 har Frederikshavn Ishockey Klub haft fuld fart på aktiviteterne omkrinng LØVE ishockeyskole og rekruttering. Aktiviteter som sommertræning, Hockey for Fun, SFO Hockey m.m. er nu faste aktiviteter i klubbens LØVE-program. Tilgangen af spillere er også konstant og stor, så en god base er bygget op for fremtiden i klubben.

AaB Ishockey
AAb Ungdom lancerede i sommeren 2015 et meget stort og ambitiøst rekrutterings-projekt i samarbejde med Aalborg Kommune & Danmarks Idræts Forbund. Samtlige skoler i kommunen fik et tilbud om at kunne stifte bekendtskab med ishockeysporten, og der var enorm søgning til arrangementerne. Klubben har i samarbejde med Elitesport Aalborg stået for håndteringen af de mange besøg, der nåede op på i alt 50 arrangementsbesøg. Projektet blev afsluttet med besøg af kommunens politikere og embedsmænd fra fritidsforvaltningen, der var meget tilfredse med forløbet.

Husk at sikre dig en billet til Dansk Ishockey Award 2016, hvor du den 10. juni i Herning kan være med til at hylde dansk ishockey.