Også her præsenterer vi de nominerede til Dansk Ishockey Award 2016, der finder sted den 10. juni i MCH Herning Kongrescenter.

Det er en bredt sammensat ekspertjury, der står bag nomineringerne samt den endelige udvælgelse af vinderne i de enkelte kategorier.

Her præsentationen af de nominerede i kategorien Årets ungdomstræner:

Dan Jensen, Herning
Dan Jensen var en sand fighter på isen, og nu trives han i talentudviklingsmiljøet på den jyske hede. Dan Jensen er daglig leder af kraftcenteret i Herning IK, der opereres i samarbejde med Herning Elite. Herudover har Dan været assistenttræner for Olaf Eller på U20-landsholdet og medvirket deres store succes de seneste to sæsoner.

Dan har et godt tag i teenagedrengene, og formår at stille store krav til i jagten på både udvikling og medaljer. Dan er en træner, der ikke komplicerer tingene med lange taler og indviklede sætninger. ”What you see is what you get”, og dette gør ham respekteret hos – ikke kun spillere – men også hos forældre.

Jesper Andersen, Hvidovre
Jesper Andersen har været hovedarkitekten bag både HvIKs bredde- /og elitepolitik og har været en utrættelig drivkraft, som har sikret, at politikkerne er blevet implementeret i hele foreningen. Under klubbens nye slogan “HvIK – fordi vi elsker at træne” har HvIK, under Jesper Andersens sportslige ledelse, de sidste fire år fået indarbejdet en helt ny og forbedret træningskultur i foreningen med målbare resultater til følge.
Udover arbejdet med at ændre klubbens træningskultur har Jesper Andersen desuden været træner for klubbens 1. divisionshold og varetaget klubbens Team Danmark Kraftcenter, trænet DIUs ungdomslandshold, sidder i klubbens bestyrelse og sportsudvalg, arrangeret træningscamps, arrangeret adskillige sommertræningscamps på is i Malmø for klubbens medlemmer samt gennemført udviklingssamtaler med samtlige af klubbens udøvere fra holdene U15 til U20.

Jesper Andersen er “Hvidovre-dreng” med stort H. Han har spillet hele sin ungdomstid i Hvidovre Ishockey Klub og har en fornem rekord som indehaver af flest kampe på Hvidovres elitehold og har været træner i klubben i mere end 10 år.

Kristian Just, Gentofte
Kristian Just er indstillet som årets ungdomstræner, fordi Just udviser troværdighed, faglig stolthed og en masse motivation. Just forstår at få udført træningskonceptet ATK i hverdagen, og han forstår vigtigheden af at kunne fastholde børnene i sporten. Hans resultater beviser netop dette.

Han stillede op i 13.2 med et rent 13.2 hold og gennemførte ydermere et 13.1 DM med fire kæder og vandt en sølv. Just er tidligere landsholdsspiller, og en vi bør være stolte af at have i sporten. Han har udviklet sig som træner, og han er en fantastisk rollemodel.

Husk at sikre dig en billet til Dansk Ishockey Award 2016, hvor du den 10. juni i Herning kan være med til at hylde dansk ishockey.