Også her på ishockey.dk vil vi præsentere de spillere, der er nomineret ved den kommende Dansk Ishockey Award, der holdes i Herning 10. juni. Billetter kan købes her: 

I dag er vi nået frem til præsentationen af de nominerede i kategorien Årets Talent i Metal Ligaen:

Jonas Røndbjerg, Rungsted Seier Capital
Han var både med på U20- og U18-landsholdet i løbet af sæsonen, og at man spiller VM i begge årgange, endda i den bedste gruppe, tyder på, at man har et talent, der række noget ud over det sædvanlige. Det har Jonas Røndberg også.

Han er en flittig spiller, der trods sin unge alder (17 år) ikke viger en tomme i nærkampe mod mere voksne spillere. Røndbjerg spiller ganske enkelt som en voksen, og var derfor fast mand – og også en af de bedste – hos Rungsted i den forgangne sæson. Her viste han også flere gange prøver på en frækhed, som man kun har, hvis man har den rette selvtillid.

Anders Krogsgaard, Esbjerg Energy
Hvilken flot sæson af unge Krogsgaard, der stod stærkt i en Esbjerg-defensiv, der virkelig kunne, når den skulle. Krogsgaard var fast inventar i den vestjyske defensiv og formåede at holde langt mere rutinerede spiller bag sig i backhierarkiet. Han spillede et flot U20-VM i Finland for Danmark, hvor han opnåede at blive valgt til det ærefulde kaptajnshverv.

Altid en spiller, der ikke giver sig en tomme i nærkampene, samtidig med, at han spiller både intelligent og disciplineret. Fremragende sæson af Krogsgaard, der oven i købet fik sin første guldhjelm med hjem til reolen.

Søren Nielsen, Esbjerg Energy
Søren Nielsen fik allerede et mindre gennembrud i Metal Ligaen i fjor, men det var i denne sæson, at han for alvor brød gennem muren og sikrede sig status som mere end bare en af mange i landets bedste række.

Søren Nielsen imponerede som oftest som center i en af Esbjergs topkæder, og han var blandt de absolut dominerende danskere i Energy-truppen. Krydrede det hele med et dansk mesterskab, og Nielsen var oven i købet også stærkt spillende for Danmark ved U20-VM i Finland.

Husk at sikre dig en billet til Dansk Ishockey Award 2016, hvor du den 10. juni i Herning kan være med til at hylde dansk ishockey.