Også her på ishockey.dk vil vi præsentere de spillere, der er nomineret ved den kommende Dansk Ishockey Award, der holdes i Herning 10. juni. Billetter kan købes her: 

I dag er vi nået frem til præsentationen af de nominerede i kategorien Årets kvindelige ishockeyspiller:

Malene Frandsen
En yderst solid spiller på det danske landshold. Beviste ved VM, at hun sagtens kan spille med, når der er stor og kompetent modstand på den anden side af rød linje.

En af de spillere, der altid går forrest og med spillemæssig fremgang i løbet af sæsonen. Hun var en helt central spiller for Hvidovre i DM-finaleserien, hvor hun med tre scoringer fra sin backposition i den afgørende kamp blev matchvinder, da klubben sikrede sig guldmedaljerne.

Josefine Hansen
Kom fra nordamerikansk collegeishockey til Division IA-VM i Aalborg, hvor hun overbeviste med fremragende spil i stort set alle skift. Trods sin klejne størrelse er hun stærk og intelligent i nærkampene, og når hun først har pucken, er hun meget dygtig til at skille sig af med den på rette manér.

Blev fortjent kåret til den bedste back ved Division IA-VM i Aalborg i konkurrence med mange stærke spillere fra de konkurrerende nationer.

Michelle Weis
Da det stærke svenske hold Luleå Hockey fik stjernespilleren Emma Nordin skadet, vendte klubben sig mod Danmark for at finde en erstatning.

Det blev Michelle Weis, der med lynets hast blev hentet til Sverige for at supplere op på et meget stærkt hold, der blandt andre talte Michelle Karvinen og flere andre stjernespillere. Michelle Weis gjorde det godt i Luleå, så godt, at hun efter en spændende finaleserie mod Linköping endte med et svensk mesterskab på sit cv.

Husk at sikre dig en billet til Dansk Ishockey Award 2016, hvor du den 10. juni i Herning kan være med til at hylde dansk ishockey.