Copenhagen Lions er en to år gammel ishockey- og skøjteforening, derfra august får hjemme i den nybyggede Ørestad skøjtehal. I den forbindelse skal Copenhagen Lions have en sportschef til ungdomsafdelingen, der også kan fungere som ungdomstræner.

Ørestad skøjtehal bliver en topmoderne skøjtehal, åben 365 dage om året og med fantastiske faciliteter.

Om jobbet
Du vil indgå i arbejdet med rekruttering af medlemmer samt udarbejdelse af strategi for fremtidens ishockey virksomhed i Copenhagen Lions i samarbejde med foreningens Ishockeyafdeling og på sigt også med foreningens seniortrænere.

Du vil træne hold i rækkerne U7-U11, og i fremtiden op til U15.

Derudover vil Copenhagen Lions kommende sportschef også skulle formidle kontakt til skoler, daginstitutioner, uddannelsesinstitutioner og andre interessenter i lokalområdet, med henblik på at skabe samarbejde og sikre optimal udnyttelse af faciliteterne.

Om dig
Copenhagen Lions er skabt af ildsjæle, og vi ser frem til at få endnu en med på holdet.

Du skal have en relevant træneruddannelse inden for ishockey, og have erfaring med at træne ungdomshold.

Copenhagen Lions arbejder målrettet ud fra Danmarks Ishockey Unions Aldersrelaterede Trænings Koncept (ATK), derfor er det et krav, at du har kendskab til dette – og kan og vil følge konceptet.

Da Copenhagen Lions er en ny forening forventes det, at den kommende sportschef kunne binde sig til denne opgave i mindst 2 – 3 år. På sigt, udvikling, strategi

Vilkår
Ansættelsesvilkår vil i første omgang ske efter en individuel forhandling i forhold til timeantal og honorar og være på en DIF ”Ulønnet trænerkontrakt”.
Foreningen arbejder dog målrettet på, at stillingen bliver til en fuldtidsstilling.

Copenhagen Lions indhenter både børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist er d. 30. april 2016. Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne d. 1. maj 2016. Ansøgningen sendes til copenhagenlions@gmail.com

For yderligere information kontakt Lions’ formand Mogens Friborg på tlf. 31150171.