Tirsdag den 15. september overrækker den canadiske ambassadør i Danmark, André Francois Giroux, vandrepokalen Canadian Ambassador’s Cup til Årets Spiller i Metal Ligaen 2014/15.

Canadian Ambassador’s Cup blev første gang overrakt i 1994 af daværende ambassadør Hebert. Den har siden da været overrakt hvert år til Årets Spiller i den bedste danske ishockeyliga, senest blev den i august 2014 overrakt af ambassadør Giroux til Lasse Lassen, som dengang spillede i Frederikshavn White Hawks.

Canadian Ambassador’s Cup vil også i år blive overrakt af ambassadør Giroux, og det sker under en reception på den canadiske ambassade i Kristen Bernikowsgade i det indre København.

Udover prisoverrækkelsen til Årets Spiller vil Årets Talent i Metal Ligaen modtage en pris fra TISSOT, og BT’s Gyldne Fløjte vil blive overrakt til den bedste dommer i Metal Ligaen 2014/15.

Receptionen afsluttes med lodtrækning til Metal Cuppens semifinaler og der bliver mulighed for at møde en vifte af de 10 ligaholds sportsdirektører, kaptajner, spillerprofiler og endelig landsholdets cheftræner Janne Karlsson.

Pressen er velkommen på ambassaden.