Danmarks Ishockey Union indgår et toårigt samarbejde med bookmakeren Betsafe. Parterne håber sammen at kunne øge bevågenheden på sporten og udvikle den danske ishockeyliga.

Betsafe-Black-(with-tagline)

Ishockey er den sportsgren, som trækker næstflest tilskuere i Danmark, og med TV2 SPORT’s dækning kan danskerne også hjemmefra følge ishockeysæsonen fra første til sidste fløjt.

Når pucken rammer isen i denne sæson, vil det ogå være med en ny partner på spillernes trøjer og på hallernes bander. Danmarks Ishockey Union har nemlig indgået et toårigt samarbejde med Betsafe, og hos Danmarks Ishockey Union glæder man sig over mulighederne i samarbejdet:

– Betsafe kommer til at være en stor del af Metal Ligaen de kommende to sæsoner, og vi tror på, at bookmakeren kan bidrage til den positive udvikling, som vi oplever for tiden. Aftalen med TV2 Sport har sikret os stor eksponering allerede fra første fløjt, og fra i år vil tv-seerne så også kunne få øje på Betsafes sort/røde-logo på alle spillertrøjerne,” siger Ulrik Larsen, som er direktør i Danmarks Ishockey Union.

 

Betsafe-Black-(with-tagline)

Betsafe indgik tidligere på året et sponsorat i Rungsted Ishockey, og hos bookmakeren ser man frem til at øge engagementet i sporten:

– Ishockeylandsholdet har jo leveret imponerende resultater i en lang årrække, og det er en sportsgren med et kæmpe potentiale. Med det her samarbejde håber vi at kunne øge opmærksomheden på vores hjemlige liga og bidrage til den store underholdningsværdi, som ishockeyen har i de danske arenaer. Vi tror på, at sporten vil vokse sig endnu større frem mod VM på dansk is i 2018, siger Thomas Holm, PR-manager hos Betsafe.

Metal Ligaen fløjtes i gang den 18. september med fem kampe på åbningsdagen. TV2 SPORT viser opgøret mellem Esbjerg Energy og Blue Fox Herning kl. 19.30.