Journalist Peter Fredberg er en institution i dansk ishockey. I næsten 45 år har den legendariske ishockeyreporter fulgt sporten. Entusiasmen har altid været der, og har aldrig været vigende, og Peter Fredbergs fine pen har fyldt i dansk ishockey.

Men alting har en afslutning.

Peter Fredberg stopper 1. oktober sin flotte karriere, og det fejrer han med en jubilæums- og afskedsreception, der finder sted torsdag 1. oktober kl. 15.00 i konferencesalen i Berlingske Media, Pilestræde 34, København K.

– Efter seks år som journalist på Fyn startede jeg på BT i København 1. oktober 1970, så jeg slutter på 45 års-dagen for min entré i Det Berlingske Hus, siger Peter Fredberg.

– Det har været et privilegium at følge den danske liga og landsholdet i et par menneskealdre, men alt har jo en ende, og når jeg har valgt at stoppe på BTs sport, er det ud fra ønsket om at få mere fritid. Jeg fyldte 70 få dage efter hjemkomsten fra VM i Tjekkiet, fortæller han.

– Det vil glæde mig at se gode venner fra ishockeysporten til receptionen. Det er den sport, jeg har haft mest kontakt med i mit professionelle liv, siger Fredberg.