Det danske A-landshold er på finalekurs ved MECA Hockey Cup i Stavanger. I dag blev til en smal 2-1-sejr over Ungarn, der reelt ikke afspejlede kampen og spillets fordeling.

Det var først, da Morten Green afgjorde kampen i straffeslag, at danskerne kunne juble over sejren og fem point for to kampe foreløbig i turneringen.

– Vi skulle have scoret mange flere mål. 46-20 i skud siger jo alt om den kamp. Specielt i tredje periode havde vi dem under tungt pres, siger Team Manager Esben Nedermark fra Stavanger.

– George (Sørensen) stod en god kamp og backbesætningen gjorde det også solidt. I dag manglede vi bare lige den der sniper, der kunne score målene og være inde foran på de rette tidspunkter, siger Nedermark.

– Man må samtidig også give ungarerne, at de ikke gav en millimeter væk. Taktisk og teknisk er de måske ikke så stærke, men de arbejder stenhårdt i hvert eneste skift og i hver eneste nærkamp.

Det var Morten Green, der scorede det afgørende mål i straffeslag. Den danske rekordholder og kaptajn assisterede ligeledes på Jannik Karvinens udligningsmål efter 41 minutter.