Herrelandsholdet er som bekendt i nedtælling frem mod OL-kvalifikationen, der bliver spillet i Aalborg fra på torsdag.

Det blev til en 3-2-sejr over Letland i Riga i en tæt og jævnbyrdig kamp mellem to nationer, der meget gerne vil med til Vinter OL i 2026.

Danmark havde Frederik Andersen i buret, og manden fra Carolina Hurricanes stod en glimrende kamp. Stillingen var 0-0 efter første periode og først efter 35 minutter fik Letland scoret kampens første mål. Eduards Tralmarks fik passeret Frederik Andersen.

Danmark tog fat godt tre kvarter inde i kampen. Med to hurtige scoringer fik Frederik Storm og Patrick Russell vendt billedet til dansk fordel og Joachim Blichfeld fik assist af Nikolaj Ehlers, da Danmark scorede til 3-1 i det 52. minut.

Der var spillet 57 minutter, da Roberts Bukarts fik reduceret for Letland, men tættere på kom hjemmeholdet altså ikke.

De to hold mødes igen mandag til match i Arena Riga.

Køb billetter til OL-kvalifikationen her!