Når de danske ishockeylandshold i den nye sæson går på isen, bliver det med en ny og stærk udstyrsaftale, som netop er skrevet under. BAUER skal i de kommende sæsoner udstyre landsholdene og Danmarks Ishockey Union og lægger dermed ovenpå aftalen med Metal Liga-klubberne

Det vækker stor glæde hos direktør for Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen.

– BAUER’s underskrift på den her aftale har stor positiv effekt på dansk ishockey generelt. Vi glæder os til et samarbejde, der både på kort og lang sigt kommer til at gavne sporten. Vi forventer, at aftalen med BAUER smitter af på de vilkår, vi kan tilbyde alle vores landshold. Det gavner både etablerede spillere og vores talentudvikling herhjemme, siger han.

Også hos BAUER er glæden over aftalen med Danmarks Ishockey Union stor.

– Vi glæder os over et langsigtet partnerskab med dansk ishockey og vi er nu officiel udstyrssponsor for både Danmarks Ishockey Union, Metal Ligaen og landsholdene. Både BAUER og Danmarks Ishockey Union er gået ind i den her aftale for at udvikle sporten i Danmark på alle niveauer. Vi er stolte og glade over at have truffet aftalen, siger Marcus Johnsson, International Marketing Director for BAUER.

Thomas Bjuring, kommerciel direktør hos Danmarks Ishockey Union, er også svært begejstret.

– Man når langt med stærkt strategisk arbejde og samarbejde. Både klubberne, Danmarks Ishockey Union og BAUER har været opsatte på at løfte et større samarbejde, og aftalerne med BAUER på liga- og landsholdsniveau er en konsekvens af de stærke kommercielle forhold der kan etableres, når ishockeyen står sammen, siger han.

Det er på alle niveauer, BAUER-aftalen kan mærkes. Også på det CSR-arbejde, som ishockeyen har sat i gang de seneste sæsoner.

– Jeg glæder mig over, at de kommercielle aftaler også forankres i DIU’s strategiske arbejde, hvor samarbejdet med for eksempel DIF’s Soldaterprojekt vil være et oplagt fokusområde for den samlede CSR- ambition med BAUER, siger udviklingskonsulent Christina Benn.

Aftalen med BAUER er blot en af flere store aftaler, som Danmarks Ishockey Union har implementeret i de seneste sæsoner.

– Selv om vi er et lille ishockeyland, træder vi nu ind på de helt store platforme i forhold til vores kommercielle partnere. Vi har netop offentliggjort Mr. Green som officiel bettingpartner, TV2’s platforme sender samtlige ligakampe og vores UNLIMITED-billetsystem kommer endelig i trit i den kommende sæson. Nu kommer BAUER ind som ny og aktiv medspiller, og er endnu et bevis på, hvad samarbejde klubber og union imellem betyder for Danmarks næststørste tilskuersport. Vi fortsætter med at bygge på, siger kommerciel chef Thomas Bjuring.