Det var en regulær målfest, A-landsholdet i dag var involveret i. Danmark og Sydkorea delte 11 mål, og resultatet af bataljen i Innsbruck blev en 7-4-sejr til Danmark efter periodecifrene 1-1, 3-2 og 3-1. Ganske sikkert, men Sydkorea var med for længe i kampen, betoner sportschef Jesper Duus.

– Vi leverede gode, offensive takter og syv mål fremad kan vi slet ikke klage over. Men det var altså på en lidt billig baggrund. Sydkorea pressede os mere i sidste sæson, og vi havde forventet, at de var kommet med mere. I dag var de med i kampen for længe, siger Jesper Duus i telefonen fra Østrig.

Phillip Bruggisser, Emil Kristensen, Matthias Asperup, Mikkel Højbjerg, Morten Madsen, Matias Lassen og Jonas Røndbjerg var de danske målscorere, og de rød-hvide satte to scoringer i powerplay og en enkelt i undertal.

Danmark vandt skuddene med 34-23 og 200 tilskuere var mødt op i Innsbruck. Jonas Røndbjerg scorede i sin debut og duoen Julian Jakobsen, Martin Højbjerg stod bedst i plus/minus-regnskabet med +3 hver.

Thomas Lillie stod en fornuftig kamp for Danmark, og han får i morgen en ny backup i form af Rungsteds Sebastian Feuk.

– Nicolaj Henriksen fik et vrid i knæet til træning, og af respekt for hans klubhold i Esbjerg, så skal vi på ingen måde presse ham til at spille kampe, siger Jesper Duus.

Kamp klokken 17 i morgen mod et på papiret meget stærkt hold fra Norge.