DIU har pr. 1. august 2016 ansat 2 udviklingskonsulenter, der samme dato er klar til at tørne ud til gavn for klubberne og udvikling af vores sport.

DIU’s udviklingschef, Flemming Green, hilser med stor tilfredshed og forventning velkommen til DIU’s 2 nye folk, som er:

Udviklingskonsulent, Martin Struzinski, 38 år, har en baggrund som aktiv ishockeyspiller, U18 landstræner samt leder af eliteklasserne i Aalborg. Martin er desuden ansat i Aalborg Kommune under Elitesport Aalborg, og har bred erfaring med sport og kommuner.

Udviklingskonsulent, Jan Jensen, 40 år, har en baggrund som mangeårig aktiv eliteishockeyspiller og har efterfølgende været klubtræner, kraftcenterleder og har en civiluddannelse indenfor salg.

Begge konsulenter skal ses som en ekstra ressource til klubberne, hvor udfordringerne kan være mange og forskelligartede. Jeg synes vi har fundet 2 kompetente medarbejdere, der begge har erfaring med såvel bredde som elite – 2 overskrifter, der hænger nøje sammen i dansk ishockey. I dag kan vi offentliggøre navnene på vores nye medarbejdere, og når vi er tilbage fra sommerferie i august måned, vil alle klubber informeres direkte om de muligheder konsulentordningen giver, slutter Flemming Green.

Spørgsmål kan rettes til DIU’s udviklingschef Flemming Green på fgr@ishockey.dk