TV2 er som bekendt tv-centrum for ishockey-Danmark med adskillige transmissioner fra Metal Ligaen på TV2 SPORT. Men nu får kanalen også sit helt eget ishockeyhold. Det er i en dramaserie, Norskov, der sendes fra mandag på TV2.

TV2 fortæller følgende om serien – og der er i øvrigt allerede nu mulighed for at se første afsnit gratis på TV2 PLAY.

Norskov’, som er titlen på TV 2s nye serie, har sit eget ishockeyhold, Norskov White Hawks, og mange af scenerne er optaget i Scanel Hockey Arena hos Frederikshavn White Hawks.

‘Norskov’ giver pucken op for første gang på mandag 21. september kl. 20.00 og lover masser af drama på og udenfor isen i seriens ti afsnit.

Norskov White Hawks-logo

Ægte ishockeyspiller i hovedrollen
I rollen som det nye unge talent hos Norskov White Hawks, Oliver, ses den 21-årige frederikshavner, Mathias Käki Jørgensen, som selv har spillet hos Frederikshavn White Hawks. Og det var faktisk gennem klubben, han blev opmærksom på, at der var casting til ‘Norskov’-serien:

– Vi havde fået tilbudt at gå til casting gennem klubben, men jeg havde sagt nej. Men så bad Mike Grey (tidl. spiller og træner) mig gøre det – hvis ikke for mig selv, så for byen. Og så gjorde jeg det, fortæller Mathias Käki Jørgensen.

Mike Grey har  tidligere selv spillet i Frederikshavn White Hawks og har også en lille rolle i serien, hvor han spiller træner for Norskov White Hawks.

Man kan allerede nu og frem til mandag 21. september se 1. afsnit som gratis snigpremiere på TV 2 PLAY: http://play.tv2.dk

Trailer: http://common.tv2.dk/mpx/?guid=HGMFeA6T5pSOgX_B2mfRR85baa7J98kP

Man kan også  læse mere om serien og følge den på bl.a. Facebook og Norskovs programsite:

Programsite: norskov.tv2.dk

Facebook: https://www.facebook.com/norskov.tv2

Instagram: https://instagram.com/norskovtv2/

#Norskov