– Det var klart bedre end i går – men også mod en klart ringere modstander, lyder det korte statement fra U20-landstræner Olaf Eller, der for øjeblikket befinder sig i Ventspils.

De danske U20-løver tabte i går 1-4 mod Hviderusland, men fik vendt sagerne i dag til 3-2 over Østrig efter straffeslag.

Danskerne måtte to gange vende kampen. Efter en målløs første periode bragte Marcus Pedersen balance i regnskabet med sin 1-1-scoring.

Næsten identisk i tredje periode, hvor Andreas Grundtvig udlignede kort efter, at Østrig havde bragt sig foran.

Kampen røg i straffeslag, hvor begge mandskaber endte med fire forsøg.

William Rørth reddede tre, mens Lucas Andersen og Nikolaj Krag-Christensen scorede. Det var nok for danskerne, der i morgen møder Letland i turneringens sidste kamp.